Om Teadrops – Fra UNESCO Verdensarv til guldmedalje

Hos Teadrops finder du økologiske teer af høj kvalitet fra Asien og vores egne økologiske blandinger af urtete

I hård østenvind og havgus vokser vores urter og blomster ude på kanten af Stevns klint på vores økologiske marker. Den langsomme vækst og de hårde vækstbetingelser giver urteteerne stor smag. Alle vores urter høstes i hånden og tørres efterfølgende.

Teadrops økologiske urtemarker ved Stevns Klint

Det er denne vækst, vejret herude og håndteringen af urterne, der har givet urterne en verdensarvs-certificering og guldmedalje for smag. Stevns klint er optaget på UNESCO Verdensarvsliste, og det er i den sammenhæng at vores produkter er vurderet i Verdensarv Stevns-programmet omkring udvalgte fødevareproducenter.


Der skelnes mellem økologiske 'klassiske teer' fra Asien, 'egen teblanding' med øko-te fra Asien blandet op med vores egne økologiske urter og krydderier og endelig 'egen danskproduceret teblanding', som 100% indeholder vore egne produkter. Alle vores teer er helt rene for biprodukter, det vil sige ingen tilsætning af aroma, naturlig aroma eller æterisk olier.

om-teadropsDK-rosenknop

Teerne sælges i forskellige emballager, der hovedsageligt er lavet af papir- og papmaterialer.

Så udover at du hos Teadrops kan finde økologiske teer og urteblandinger af højeste kvalitet, kan du samtidig handle med god samvittighed i forhold til en ren natur, bæredygtighed og danske økologiske varer.

Sammen med den høje kvalitet er miljøet nemlig et særdeles vigtigt emne for Teadrops.dk. Så vigtigt, at 5% af virksomhedens overskud hvert år doneres til et projekt, der gavner den verden vi lever i.